Kedves Barátaim, ismerőseim, régi és leendő Utastársaim!
30 év alatt sok mindent átéltünk az utazások során, a legérdekesebb történeteket szeretném Veletek megosztani. Ba-t választottam a naplómba jelképként, a lélekmadarat. Mostantól minden pénteken jelentkezik majd Ba egy újabb történettel.

Álom Apartman Hajdúszoboszló

Álom Apartman Hajdúszoboszló, Magyarország, Kelet-Magyarország, Hajdúszoboszló, 2017-10-17, Ellátás nélkül
Álom Apartman Hajdúszoboszló
Időpont:
2017-10-17 – 2017-10-24
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:egyéni (Budapest)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:47194302
3 500 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

A szervező utazási iroda megjelölése: Álom Apartman Hajdúszoboszló (Wesselényi utcai)

Apartman házunk Hajdúszoboszló üdülő negyedében, a fürdőtől 5 percre található, csendes nyugodt környezetben. Az apartman házban 1 db 2 ágyas, 1 db 3 ágyas, 1 db 4 ágyas és 1 db 5 ágyas apartman található.

Minden apartman igényesen berendezett: a szobák Tv-vel, fürdőszobával, felszerelt konyhával (hűtő, mikró, edények, evőeszközök, kávéfőző) és terasszal rendelkeznek. A kertben fedett filagória ahol szalonnasütésre, grillezésre van lehetőség. Az autók biztonságos elhelyezését az udvaron parkoló biztosítja.

 

 

 

Ellátás

önellátás

Elhelyezés

Apartmanokban, melyek igényesen berendezettek: az apartmanok kábel Tv-vel (48 csatornás), ingyenes WIFI-vel, zuhanyzós fürdőszobával, felszerelt konyhával (mikrohullámú sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, elektromos főzőlap), klímával és részben erkéllyel rendelkeznek. A kertben szalonnasütésre, grillezésre van lehetőség. Az autók biztonságos elhelyezését az udvaron parkoló biztosítja.

Az ár nem tartalmazza

az idegenforgalmi adót

Az ár tartalmazza

szállás

Szolgáltatások

WiFi, Internet, saját parkoló, bográcsozási lehetőség, családi szoba, grillezési lehetőség, kerthelyiség, tárcsán sütés-főzés, horgászási lehetőség a szálláshely közelében, kerékpárkölcsönzés a szálláshely közelében, lovaglás a szálláshely közelében

Gyermekkedvezmény feltételei

0-2 éves korig grátisz , 2-11,99 éves korig 50 %  kedvezmény 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Álom Apartman Hajdúszoboszló | Hajdúszoboszló | egyéni | Időpont: 2017-10-17 – 2017-10-24 | Ellátás nélkül | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI