Kedves Barátaim, ismerőseim, régi és leendő Utastársaim!
30 év alatt sok mindent átéltünk az utazások során, a legérdekesebb történeteket szeretném Veletek megosztani. Ba-t választottam a naplómba jelképként, a lélekmadarat. Mostantól minden pénteken jelentkezik majd Ba egy újabb történettel.

ANKH - Az örök élet útja /Kairó*Alexandria*Siwa oázis*Nílusi hajóút*Luxor

ANKH - Az örök élet útja /Kairó*Alexandria*Siwa oázis*Nílusi hajóút*Luxor, Egyiptom, 2018-10-09, Program szerint

ANKH - Az örök élet útja /Kairó*Alexandria*Siwa oázis*Nílusi hajóút*Luxor starstarstarstar

ANKH - Az örök élet útja /Kairó*Alexandria*Siwa oázis*Nílusi hajóút*Luxor
Időpont:
2018-10-09 – 2018-10-23
Időpont változtatás
Időtartam:15 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Program szerint
Utazás száma:58949875
279 000 Ft -tól ( | -0 %)
Leírás
2 éj Kairó - 1 éj Alexandria - 3 éj Siwa oázis - 4 éj Kairó - 3 éj nílusi hajó - 1 éj Luxor
Hosszabítás esetén 1 éjszaka Luxor 3 éjszaka Hurghada
Szállás
4* -és 5*-os szállodai illetve deluxe hajós elhelyezés.

Várható szállodák az utazás során (a változtatás jogát fenntartjuk):
Oasis Hotel Cairo ****
Plaza Hotel Alexandria ****
Siwa Safari Gardens Hotel
MS Nile Cruise Deluxe *****
Sonesta St George Hotel Luxor *****
/Hosszabbítás esetén: Hilton Hurghada Resort *****/
Ellátás
Félpanziós és teljes ellátás (Hurghadán all inclusive)
Közlekedés
Egyptair menetrendszerinti belföldi és nemzetközi járataival illetve belföldön légkondícionált autóbusszal.
Program
1.nap – Budapest ● Kairó
Kora délután elutazás az Egypt Air nemzetközi menetrend szerinti járatával Kairóba. Érkezés után transzfer a szállodába, szobák elfoglalása, vacsora.

2.nap – Kairó ● Gíza
Reggeli után egész napos kirándulás légkondicionált autóbusszal a gízai Piramisokhoz (Piramisok, Szfinx, Völgytemplom, Panoráma). Vásárlási lehetőség és bemutató a papiruszüzemben majd a parfümériában. Látogatás az Egyiptomi Régészeti Múzeumban. Vacsora a szállodában.

3.nap – Kairó ● Wadi Notrun ● Alexandria
Reggeli után elutazás légkondicionált autóbusszal Wadi Notrun-ba. Wadi Notrun kolostorok meglátogatása után továbbutazás Alexandriába, a Földközi-tenger partjára. Érkezés után városnézés (Alexandriai Nagykönyvtár kívülről, Qait Bay Erőd, Abu El Abbasz Nagymecset, Montazah királyi palota kertjei). Szállodai szobák elfoglalása, vacsora.

4.nap – Alexandria ● Siwa Oázis
Reggeli után elutazás légkondicionált autóbusszal Siwa oázisba. Érkezés után szállodai szobák elfoglalása, pihenés a szálloda gyönyörű kertjében, vacsora, szabadprogram.

5.nap – Siwa oázis
Reggeli után városnézés Siwa oázisban. Holtak hegy, ahol két fáraókori sírkamrát tekintünk meg. Amon templom, Nagy Sándor temploma, sós tó. Ezután megtekintjük Kleopátra gyógyvízű kútját, majd Shali Erőd meglátogatása, itt az erőd tetejéről csodáljuk meg a naplementét. Majd visszamegyünk a szállodába, vacsora.

6.nap – Siwa oázis
Reggeli után fakultatív kirándulás keretében dzsipekkel elindulunk a nagy Szaharába. Meleg vízű és hideg vízű források a végtelen homoktengerben, közben ebédelünk, sós tavak megtekintése, naplemente, majd vissza a szállodába. Vagy pihenés a szállodában, vacsora. Részvételi díj: 100 USD/fő.

7.nap – Siwa oázis ● Kairó
Reggeli után visszautazás légkondícionált autóbusszal Kairóba. Érkezés után szobák elfoglalása, pihenés, majd vacsora.

8.nap -Pihenés
Pihenés a szállodában, vagy vásárlás a városban. Szabad program.

9.nap-Kairó● Gíza
Reggeli után egész napos kirándulás légkondicionált autóbusszal a gízai Piramisokhoz (Piramisok, Szfinx, Völgytemplom, Panoráma, Papiruszüzem, Parfümgyár), Egyiptomi Régészeti Múzeum, Khan El Khalili bazar. Vacsora a szállodában.

10.nap – Szakkara
Reggeli után egész napos kirándulás légkondicionált autóbusszal Szakkarába (Dzsószer fáraó lépcsős piramisa, Völgytemplom, Titi piramis, masztaba látogatás, Imhotep Múzeum, Szőnyegiskola), majd a Kopt-negyedbe (Függő templom, Abu Serge, Szent Család barlangja, Ben Ezra zsinagóga).
Vacsora a szállodában.

11.nap-Asszuán
Kora reggeli órákban transzfer a kairói repülőtérre, elutazás az Egypt Air belföldi menetrend szerinti járatával Asszuánba. Érkezés után kirándulás a Philea-szigetre, Ízisz templomok megtekintése, utazás motorcsónakkal. Transzfer a hajóra, kabinok elfoglalása, majd ebéd. Ebéd után felukkázás, vitorláshajózás a Níluson, a Botanikus Kert megtekintése. Vacsora a hajón.

12.nap – Abu Simbel ● Komombo
Kora reggeli órákban fakultatív program lehetőség: autóbuszos kirándulás Abu Simbel-be (II. Ramszesz monumentális sziklatemplomai). Részvételi díj: 100.- USD.
vagy pihenés a hajón.
Ebéd után kihajózás Komombó felé. Érkezés és kikötés után Komombó templomának meglátogatása (komombói Hórusz és Szobek istenek temploma). Továbbhajózás Edfu felé. Vacsora a hajón majd galabeya parti.

13.nap – Edfu
Reggel Edfu templomának meglátogatása (Hórusz templom), utazás konflisokkal. Visszaérkezés után kihajózás Esna felé. Ebéd a hajón. Esnába érkezés után zsilipelés, ahol 6 méteres vízkülönbségen emelik át a hajót. Továbbhajózás Luxor felé. Vacsora a hajón és folklór est.

14.nap – Luxor
Reggeli után egész napos kirándulás légkondicionált autóbusszal Luxorban (Luxor nyugati oldal, Királyok Völgye, 3 sírkamra belülről, Memnon kolosszusok, Medinet Habu, III. Ramszesz temploma és kastélyának romjai, Alabástrom üzem). Karnak és Luxor Templom. Transzfer a luxori szállodába, szobák elfoglalása, vacsora.

15.nap – Luxor ● Dendera ● Abydosz
Reggeli után transzfer a luxori reptérre, azon utasoknak, akik nem vesznek részt a program hátralévő, üdülési részében. Akik maradnak, egész napos kirándulás légkondícionált autóbusszal Denderába, Hathor Istennő templomához, majd tovább utazás Abydoszba, I. Seti templomához. Visszautazás a szállodába, vacsora.

16.nap – Hurghada
Reggeli után utazás légkondícionált autóbusszal Hurghadára, a Vörös-tenger partjára. Szobák elfoglalása után pihenés az 5*-os szállodában, all inclusive ellátás mellett.

17-18. nap - Hurghada
Szabadprogram, pihenés a szállodában all inclusive ellátás mellett. További lehetőség fakultatív programokra: különböző típusú hajókirándulások, búvárkodás, sivatagi dzsip vagy quad szafari, delfinshow, vásárlási lehetőségek, stb.

19. nap - Hurghada ● Kairó ● Budapest
Reggeli után transzfer a hurghadai repülőtérre, hazautazás az Egypt Air menetrend szerinti belföldi és nemzetközi járataival, egyszeri kairói átszállással, közvetlen csatlakozással Budapestre. Érkezés a délutáni órákban Budapest Liszt Ferenc repülőtérre.
Az ár tartalmazza
• Repülőjegyek (BudapestKairó, KairóAsszuán, LuxorKairóBudapest)
• Transzferek légkondícionált autóbusszal
• 14 éjszaka szállás (4*- és 5*-os elhelyezéssel)
• Ellátás (félpanziós valamint a hajón teljes ellátás)
• Magyar nyelvű idegenvezetés
Az ár nem tartalmazza
• repülőtéri illeték: 89 000 Ft/fő
• Fakultatív programok ára (dzsip szafari ebéddel 100 USD/fő + Abu Simbel 100 USD/fő)
• Kötelező jellegű borravaló (5 USD/fő/nap)
• Vízum (30 USD/fő)
• Belépőjegyek (200 USD/fő)
• Baleset-betegség-poggyász és útlemondási biztosítás, mely irodánkban megköthető
• Hosszabítás esetén 1 éjszaka Luxorban félpanzióval 4 nap/3 éj hurghadai 5*-os szállodában all inclusive ellátással (59 000 Ft/fő)

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: ANKH - Az örök élet útja /Kairó*Alexandria*Siwa oázis*Nílusi hajóút*Luxor | Egyiptom | repülő | Időpont: 2018-10-09 – 2018-10-23 | Program szerint | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Elfogadom az Adatvédelmi szabájzatott és az Általános Szerződési Feltételeket.

A weboldal minden látogatója korlátlan mennyiségű, ajánlatkérést küldhet el az Pyramidon Travel részére. A Pyramidon Travel a megrendelés pillanatában nincs információja arról, hogy az adott utazás szabad-e, tehát értékesíthető-e az ügyfél részére. A Pyramidon Travel fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelés után kijavíthassa az esetleges nyilvánvaló hibákat, melyek az utazások kézi átírásánál keletkezhettek a szerver adatbázisában. A fenntartja magának a jogot, hogy elutasítsa azokat a megrendeléseket, melyek ellentmondásosak, hiányosak vagy helytelen telefonszámot tartalmaznak. A Pyramidon Travel a megrendelés sikertelenségéről lehetőség szerint értesíti az ügyfelet, azonban tekintettel a leadható megrendelések korlátlanul nagy számára, erre nem vállal kötelezettséget. Megrendelések intézése Az ajánlatkérések fogadása után az Pyramidon Travel lefoglalja az utazást az Utazási irodánál. Amennyiben ez nem lehetséges, abban az esetben az Pyramidon Travel feltétlenül kapcsolatba lép az ügyféllel és megállapodik vele a további teendőkben. Az utazás sikeres lefoglalása után, előzetesen egyeztetett módon (faxon, e-mailen, postán vagy gyorsfutárral) az Pyramidon Travel saját költségén elküldi az utazási szerződést, valamint a szükséges utasításokkal ellátott tájékoztatót, amely tartalmazza az utazás kifizetésének módját és idejét is. A Pyramidon Travel tájékoztatja az ügyfelet, hogy milyen határidőig kell visszaküldenie az aláírt utazási szerződést. Az ügyfélnek az utazási szerződéstől való elállási jogára vonatkozó információkat a jelen Szerződés 10. fejezete tartalmazza. Az Pyramidon Travel által megadott határidő jogvesztő, tehát amennyiben az ügyfél a megjelölt határidőig nem fizeti meg az általa megrendelt utazás árának előlegét vagy teljes összegét, úgy ezen időpontot követően az Pyramidon Travel nem vállalja az ügyfél által megrendelt utazás lefoglalását, valamint nem vállal felelősséget a késedelmes kifizetéssel járó egyéb jogkövetkezményekért. Az utazási szerződés az előleg megfizetésének időpontjával egyidejűleg jön létre az ügyfél valamint az Utazási Iroda között. Minden ügyfél minden egyes írásbeli megrendelése, amely tartalmazza az ügyfél által igényelt utazási szolgáltatásokat, a jelen Szerződés elválaszthatatlan részét képezi az adott ügyfél adott megrendelése vonatkozásában.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI