Kedves Barátaim, ismerőseim, régi és leendő Utastársaim!
30 év alatt sok mindent átéltünk az utazások során, a legérdekesebb történeteket szeretném Veletek megosztani. Ba-t választottam a naplómba jelképként, a lélekmadarat. Mostantól minden pénteken jelentkezik majd Ba egy újabb történettel.

Antis Hotel Special Class

Antis Hotel Special Class, Törökország, Isztambul, 2017-10-27, Reggeli

Antis Hotel Special Class

Antis Hotel Special Class
Időpont:
2017-10-27 – 2017-10-31
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:53036357
45 523 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
$hotel. getTypeHotel() épült 2009. $hotel. getTypeHotel() helyreállítás történt 2009 A helyen összesen 25 szoba található. Az ingatlan a következőkből áll 1 lakosztály. Az ingatlan a nyilvános helyeken légkondicionálással rendelkezik. A vendégek élvezhetik a 24 órás recepció előnyeit. A helyszínen van valutaváltás. A recepciónál van öltöző. A vendégek használhatják a liftet. A vendégek a csodálatos kertben pihenhetnek. A vendégek a teraszon pihenhetnek. A vendégek használhatják az internet hozzáférést munkához és az otthoniakkal való kapcsolattartáshoz. A vendégek élvezhetik a szobaszolgálatot, és a reggelit az ágyba kérhetik. Van mosoda szolgálat. A vendégek betegség esetén az orvosi szolgálathoz fordulhatnak. A vendégek a helyszíni parkoló előnyeit élvezhetik. A vendégek élvezhetik a repülőtéri transzfer szolgáltatás előnyeit. A londiner szolgálat még nagyobb kényelmet biztosít.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Feltöltés...


Választott utazás: Antis Hotel Special Class | Isztambul | repülő | Időpont: 2017-10-27 – 2017-10-31 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI