Kedves Barátaim, ismerőseim, régi és leendő Utastársaim!
30 év alatt sok mindent átéltünk az utazások során, a legérdekesebb történeteket szeretném Veletek megosztani. Ba-t választottam a naplómba jelképként, a lélekmadarat. Mostantól minden pénteken jelentkezik majd Ba egy újabb történettel.

Eurostars Hotel

Eurostars Hotel, Törökország, Isztambul, 2017-10-27, Reggeli
Eurostars Hotel
Időpont:
2017-10-27 – 2017-10-31
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:53036780
52 725 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
A helyen összesen 75 szoba található. Az ingatlan a következőkből áll 40 kétágyas szobák, 2 lakosztályok, 4 háromágyas szobák és 29 családi szobák. Ez a vonzó hotel kiváló kiindulási hely városnézéshez és üzleti megbeszélésekhez. Az ingatlan a nyilvános helyeken légkondicionálással rendelkezik. A recepción 24 órás recepció szolgálat van. A vendégek használhatják a valutaváltás szolgáltatást. A recepciónál van öltöző. Lift a vendégek nagyobb kényelmét szolgálja. A Hotel internet hozzáférést biztosít a vendégek számára. A Hotel szoba szolgálatot biztosít. A vendégek betegség esetén használhatják az orvosi szolgálatot. A helyszínen edző terem áll a vendégek rendelkezésére. A Hotel óvoda szolgáltatást biztosít a családok kényelme érdekében. A vendégek kényelmét szolgálja a megrendelhető bébiszitter szolgáltatás. Van 24 órás biztonsági szolgálat. A londiner szolgálat még nagyobb kényelmet biztosít.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Eurostars Hotel | Isztambul | repülő | Időpont: 2017-10-27 – 2017-10-31 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI