Kedves Barátaim, ismerőseim, régi és leendő Utastársaim!
30 év alatt sok mindent átéltünk az utazások során, a legérdekesebb történeteket szeretném Veletek megosztani. Ba-t választottam a naplómba jelképként, a lélekmadarat. Mostantól minden pénteken jelentkezik majd Ba egy újabb történettel.

GEMENCI ERDŐ SZÉPSÉGEI - SZEGEDRŐL

GEMENCI ERDŐ SZÉPSÉGEI - SZEGEDRŐL, Magyarország, Dél-Magyarország, 2017-10-28, Ellátás nélkül

GEMENCI ERDŐ SZÉPSÉGEI - SZEGEDRŐL

GEMENCI ERDŐ SZÉPSÉGEI - SZEGEDRŐL
Időpont:
2017-10-28 – 2017-10-28
Időpont változtatás
Időtartam:1 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:50817880
7 000 Ft -tól (-0 %)
Leírás
Gemenci erdő szépségei - autóbuszos kirándulás Szegedről

Elutazás a szegedi Széchenyi térről a kora reggeli órákban. Rövid pihenőkkel utazás a gemenci erdőbe. Kisvasúttal kirándulás az erdőben, a csodálatos élővilág felfedezése szakszerű idegenvezetéssel. Visszaindulás a kora esti órákban.

Időpont: 2017 október 28. (szombat)
Utazás: autóbusszal
Indulási hely: Szeged (további felszállási lehetőség: Kiskunfélegyháza, Kecskemét)

Részvételi díj: 7000 Ft/fő

Minimum létszám: 35 fő
 

Az ár tartalmazza
utazás autóbusszal idegenvezetés útlemondási biztosítás
Az ár nem tartalmazza
Erdei vasút egy útra felnőtt 600-1350 Ft diák/nyugdíjas 450-1000 Ft/fő A belépőjegyek árai változhatnak.

Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: GEMENCI ERDŐ SZÉPSÉGEI - SZEGEDRŐL | Dél-Magyarország | autóbusz | Időpont: 2017-10-28 – 2017-10-28 | Ellátás nélkül | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Elfogadom az Adatvédelmi szabájzatott és az Általános Szerződési Feltételeket.

A weboldal minden látogatója korlátlan mennyiségű, ajánlatkérést küldhet el az Pyramidon Travel részére. A Pyramidon Travel a megrendelés pillanatában nincs információja arról, hogy az adott utazás szabad-e, tehát értékesíthető-e az ügyfél részére. A Pyramidon Travel fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelés után kijavíthassa az esetleges nyilvánvaló hibákat, melyek az utazások kézi átírásánál keletkezhettek a szerver adatbázisában. A fenntartja magának a jogot, hogy elutasítsa azokat a megrendeléseket, melyek ellentmondásosak, hiányosak vagy helytelen telefonszámot tartalmaznak. A Pyramidon Travel a megrendelés sikertelenségéről lehetőség szerint értesíti az ügyfelet, azonban tekintettel a leadható megrendelések korlátlanul nagy számára, erre nem vállal kötelezettséget. Megrendelések intézése Az ajánlatkérések fogadása után az Pyramidon Travel lefoglalja az utazást az Utazási irodánál. Amennyiben ez nem lehetséges, abban az esetben az Pyramidon Travel feltétlenül kapcsolatba lép az ügyféllel és megállapodik vele a további teendőkben. Az utazás sikeres lefoglalása után, előzetesen egyeztetett módon (faxon, e-mailen, postán vagy gyorsfutárral) az Pyramidon Travel saját költségén elküldi az utazási szerződést, valamint a szükséges utasításokkal ellátott tájékoztatót, amely tartalmazza az utazás kifizetésének módját és idejét is. A Pyramidon Travel tájékoztatja az ügyfelet, hogy milyen határidőig kell visszaküldenie az aláírt utazási szerződést. Az ügyfélnek az utazási szerződéstől való elállási jogára vonatkozó információkat a jelen Szerződés 10. fejezete tartalmazza. Az Pyramidon Travel által megadott határidő jogvesztő, tehát amennyiben az ügyfél a megjelölt határidőig nem fizeti meg az általa megrendelt utazás árának előlegét vagy teljes összegét, úgy ezen időpontot követően az Pyramidon Travel nem vállalja az ügyfél által megrendelt utazás lefoglalását, valamint nem vállal felelősséget a késedelmes kifizetéssel járó egyéb jogkövetkezményekért. Az utazási szerződés az előleg megfizetésének időpontjával egyidejűleg jön létre az ügyfél valamint az Utazási Iroda között. Minden ügyfél minden egyes írásbeli megrendelése, amely tartalmazza az ügyfél által igényelt utazási szolgáltatásokat, a jelen Szerződés elválaszthatatlan részét képezi az adott ügyfél adott megrendelése vonatkozásában.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI