Kedves Barátaim, ismerőseim, régi és leendő Utastársaim!
30 év alatt sok mindent átéltünk az utazások során, a legérdekesebb történeteket szeretném Veletek megosztani. Ba-t választottam a naplómba jelképként, a lélekmadarat. Mostantól minden pénteken jelentkezik majd Ba egy újabb történettel.

Hosszú hétvége Kairóban

Hosszú hétvége Kairóban, Egyiptom, Kairó, 2017-11-03, Félpanzió

Hosszú hétvége Kairóban starstarstarstar

Hosszú hétvége Kairóban
Tipp
Időpont:
2017-11-03 – 2017-11-07
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:47656575
109 000 Ft -tól (-0 %)
Szállás
4*-os szállodai elhelyezés
Ellátás
Félpanzió
Közlekedés
Egypt Air menetrend szerinti járataival, Budapest - Kairó közvetlen útvonalon
Program
1.nap
Kora délután elutazás az Egypt Air nemzetközi menetrend szerinti járatával Kairóba. Érkezés után transzfer a szállodába, szobák elfoglalása, vacsora.

2.nap
Reggeli után egész napos kirándulás légkondicionált autóbusszal a gízai Piramisokhoz (Piramisok, Szfinx, Völgytemplom, Panoráma, Papiruszüzem, Parfümgyár), Egyiptomi Régészeti Múzeum. Vacsora a szállodában.

3. nap
Reggeli után indulás a kiválasztott fakultatív programra.
Vacsora a szállodában

4. nap
Reggeli után indulás a kiválasztott fakultatív programra.
Vacsora a szállodában.

5. nap
Reggeli után csomagok összekészítése és transzfer a repülőtérre, hazautazás az Egypt Air menetrend szerinti járatával.
Hosszabbítási lehetőség Kairóban vagy a tengerparton (árakról érdeklődjön irodánkban).
Az ár tartalmazza
- Repülőjegyek
- transzferek
- Szállás 4*-os szállodában
- Félpanziós ellátás
- Magyar nyelvű idegenvezetés
- 2. nap programja
Az ár nem tartalmazza
- Repülőtéri illeték 69 000 Ft,
- útlemondási biztosítás 1,5 %, amely a részvételi díjra és az illetékre számolandó
- baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás (irodánkban köthető
- fakultatív programok ára,
- kötelező jellegű borravaló ( 5 USD / fő / nap)
- vízum (30 USD)
- egyágyas felár
Kedvezmények
Törzsutas kedvezmény: - 5 % a részvételi díjból + ajándék utasbiztosítás.

Gyermekeknek betöltött 12 éves korig -25 % kedvezmény a részvételi díjból és -50% kedvezmény a fakultatív programok árából. Kizárólag két felnőttel egy szobában történő elhelyezés esetén, pótágyon.

Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: Hosszú hétvége Kairóban | Kairó | repülő | Időpont: 2017-11-03 – 2017-11-07 | Félpanzió | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Elfogadom az Adatvédelmi szabájzatott és az Általános Szerződési Feltételeket.

A weboldal minden látogatója korlátlan mennyiségű, ajánlatkérést küldhet el az Pyramidon Travel részére. A Pyramidon Travel a megrendelés pillanatában nincs információja arról, hogy az adott utazás szabad-e, tehát értékesíthető-e az ügyfél részére. A Pyramidon Travel fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelés után kijavíthassa az esetleges nyilvánvaló hibákat, melyek az utazások kézi átírásánál keletkezhettek a szerver adatbázisában. A fenntartja magának a jogot, hogy elutasítsa azokat a megrendeléseket, melyek ellentmondásosak, hiányosak vagy helytelen telefonszámot tartalmaznak. A Pyramidon Travel a megrendelés sikertelenségéről lehetőség szerint értesíti az ügyfelet, azonban tekintettel a leadható megrendelések korlátlanul nagy számára, erre nem vállal kötelezettséget. Megrendelések intézése Az ajánlatkérések fogadása után az Pyramidon Travel lefoglalja az utazást az Utazási irodánál. Amennyiben ez nem lehetséges, abban az esetben az Pyramidon Travel feltétlenül kapcsolatba lép az ügyféllel és megállapodik vele a további teendőkben. Az utazás sikeres lefoglalása után, előzetesen egyeztetett módon (faxon, e-mailen, postán vagy gyorsfutárral) az Pyramidon Travel saját költségén elküldi az utazási szerződést, valamint a szükséges utasításokkal ellátott tájékoztatót, amely tartalmazza az utazás kifizetésének módját és idejét is. A Pyramidon Travel tájékoztatja az ügyfelet, hogy milyen határidőig kell visszaküldenie az aláírt utazási szerződést. Az ügyfélnek az utazási szerződéstől való elállási jogára vonatkozó információkat a jelen Szerződés 10. fejezete tartalmazza. Az Pyramidon Travel által megadott határidő jogvesztő, tehát amennyiben az ügyfél a megjelölt határidőig nem fizeti meg az általa megrendelt utazás árának előlegét vagy teljes összegét, úgy ezen időpontot követően az Pyramidon Travel nem vállalja az ügyfél által megrendelt utazás lefoglalását, valamint nem vállal felelősséget a késedelmes kifizetéssel járó egyéb jogkövetkezményekért. Az utazási szerződés az előleg megfizetésének időpontjával egyidejűleg jön létre az ügyfél valamint az Utazási Iroda között. Minden ügyfél minden egyes írásbeli megrendelése, amely tartalmazza az ügyfél által igényelt utazási szolgáltatásokat, a jelen Szerződés elválaszthatatlan részét képezi az adott ügyfél adott megrendelése vonatkozásában.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI