Kedves Barátaim, ismerőseim, régi és leendő Utastársaim!
30 év alatt sok mindent átéltünk az utazások során, a legérdekesebb történeteket szeretném Veletek megosztani. Ba-t választottam a naplómba jelképként, a lélekmadarat. Mostantól minden pénteken jelentkezik majd Ba egy újabb történettel.

HÚSVÉT HOLLÓKŐN GYŐRI INDULÁSSAL

HÚSVÉT HOLLÓKŐN GYŐRI INDULÁSSAL, Magyarország, Észak-magyarország, 2018-04-02, Ellátás nélkül

HÚSVÉT HOLLÓKŐN GYŐRI INDULÁSSAL

HÚSVÉT HOLLÓKŐN GYŐRI INDULÁSSAL
Időpont:
2018-04-02 – 2018-04-02
Időpont változtatás
Időtartam:1 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:58716185
Oszd meg barátaiddal!
8 500 Ft -tól ( | -0 %)
Lead
 
Leírás
Csoportos utazás autóbusszal, idegenvezetővel Győrből
 

Fesztivál program az Ófaluban és a Várban
Szentkút - nemzeti kegyhely látogatással


Reggel elutazás Győrből (további felszállási lehetőséggel M1-Bábolna és Budapest) rövid pihenőkkel „Görbeországba”. A Cserhát lankái között található, egyedülálló szépségű, UNESCO Világörökségi Hollókőre érkezve rövid sétával érjük el az Ófalut. Részvétel egész napos szabad program keretében a Húsvéti Fesztivál forgatagában. Életre keltett hagyományok, látványos népviseletek, körmenet, vedres locsolkodás, táncház, színpadi műsor, vásári portéka, Palócföld jellegzetes ízeinek kínálata, a várban középkori életkép és muzsika hallható és látható. Fesztiváljeggyel minden program, kiállítótér, a pajtakert és udvar, kézműves műhelyek látogatható lesz. A délutáni órákban tovább utazás, Mátraverebély-Szentkúton a megújult nemzeti kegyhely felkeresésével és legendájának megismerésével zárul az ünnepnap programja. Hazaérkezés az esti órákban.


Időpont: 2018. április 2. (Húsvét hétfő)
Utazás: autóbusszal
Indulási hely: Győr
További felszállási lehetőségek: M1-Bábolna, Budapest

Részvételi díj győri indulással: 8 500 Ft/fő


Minimum létszám: 30 fő.

Az ár tartalmazza
utazás légkondicionált autóbusszal Győrből idegenvezetés az utazás teljes időtartamára útlemondási biztosítás
Az ár nem tartalmazza
belépőjegy ára
fesztiváljegy: felnőtt 3 000 Ft, diák/nyugdíjas 2 000 Ft, 10 éves korig ingyenes

A belépőjegyek árai változhatnak.
 

Nem található a szálloda áttekintése.



Választott utazás: HÚSVÉT HOLLÓKŐN GYŐRI INDULÁSSAL | Észak-magyarország | autóbusz | Időpont: 2018-04-02 – 2018-04-02 | Ellátás nélkül | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Elfogadom az Adatvédelmi szabájzatott és az Általános Szerződési Feltételeket.

A weboldal minden látogatója korlátlan mennyiségű, ajánlatkérést küldhet el az Pyramidon Travel részére. A Pyramidon Travel a megrendelés pillanatában nincs információja arról, hogy az adott utazás szabad-e, tehát értékesíthető-e az ügyfél részére. A Pyramidon Travel fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelés után kijavíthassa az esetleges nyilvánvaló hibákat, melyek az utazások kézi átírásánál keletkezhettek a szerver adatbázisában. A fenntartja magának a jogot, hogy elutasítsa azokat a megrendeléseket, melyek ellentmondásosak, hiányosak vagy helytelen telefonszámot tartalmaznak. A Pyramidon Travel a megrendelés sikertelenségéről lehetőség szerint értesíti az ügyfelet, azonban tekintettel a leadható megrendelések korlátlanul nagy számára, erre nem vállal kötelezettséget. Megrendelések intézése Az ajánlatkérések fogadása után az Pyramidon Travel lefoglalja az utazást az Utazási irodánál. Amennyiben ez nem lehetséges, abban az esetben az Pyramidon Travel feltétlenül kapcsolatba lép az ügyféllel és megállapodik vele a további teendőkben. Az utazás sikeres lefoglalása után, előzetesen egyeztetett módon (faxon, e-mailen, postán vagy gyorsfutárral) az Pyramidon Travel saját költségén elküldi az utazási szerződést, valamint a szükséges utasításokkal ellátott tájékoztatót, amely tartalmazza az utazás kifizetésének módját és idejét is. A Pyramidon Travel tájékoztatja az ügyfelet, hogy milyen határidőig kell visszaküldenie az aláírt utazási szerződést. Az ügyfélnek az utazási szerződéstől való elállási jogára vonatkozó információkat a jelen Szerződés 10. fejezete tartalmazza. Az Pyramidon Travel által megadott határidő jogvesztő, tehát amennyiben az ügyfél a megjelölt határidőig nem fizeti meg az általa megrendelt utazás árának előlegét vagy teljes összegét, úgy ezen időpontot követően az Pyramidon Travel nem vállalja az ügyfél által megrendelt utazás lefoglalását, valamint nem vállal felelősséget a késedelmes kifizetéssel járó egyéb jogkövetkezményekért. Az utazási szerződés az előleg megfizetésének időpontjával egyidejűleg jön létre az ügyfél valamint az Utazási Iroda között. Minden ügyfél minden egyes írásbeli megrendelése, amely tartalmazza az ügyfél által igényelt utazási szolgáltatásokat, a jelen Szerződés elválaszthatatlan részét képezi az adott ügyfél adott megrendelése vonatkozásában.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI