Kedves Barátaim, ismerőseim, régi és leendő Utastársaim!
30 év alatt sok mindent átéltünk az utazások során, a legérdekesebb történeteket szeretném Veletek megosztani. Ba-t választottam a naplómba jelképként, a lélekmadarat. Mostantól minden pénteken jelentkezik majd Ba egy újabb történettel.

Kalandtúra Egyiptomban (Kairó-Alexandria-Siwa oázis-Marsa Matrouh)

Kalandtúra Egyiptomban (Kairó-Alexandria-Siwa oázis-Marsa Matrouh), Egyiptom, 2018-03-10, Félpanzió

Kalandtúra Egyiptomban (Kairó-Alexandria-Siwa oázis-Marsa Matrouh) starstarstarstar

Kalandtúra Egyiptomban (Kairó-Alexandria-Siwa oázis-Marsa Matrouh)
Tipp
Időpont:
2018-03-10 – 2018-03-17
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:repülő (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:49919729
169 000 Ft -tól (-0 %)
Szállás
4*-os szállodai elhelyezés
Ellátás
Félpanziós ellátás
Közlekedés
Az Egypt Air nemzetközi menetrend szerinti járataival, belföldön légkondicionált autóbusszal.
Program
1.nap
Elutazás Budapest Liszt Ferenc repülőtérről a kora délutáni órákban, az Egypt Air nemzetközi menetrend szerinti járatával Kairóba. Érkezés után transzfer a szállodába, szobák elfoglalása, vacsora.

2.nap
Reggeli után egész napos kirándulás a gízai Piramisokhoz (Piramisok, Szfinx, Völgytemplom, Panoráma, Papiruszüzem, Parfümgyár), majd az Egyiptomi Nemzeti Régészeti Múzeum megtekintése. Vacsora a szállodában.

3.nap
Reggeli után elutazás légkondicionált autóbusszal Wadi Notrun-ba. Wadi Notrun kolostorok meglátogatása után továbbutazás Marsa Matrouh.ba. Marsa Matrouhba érkezés után Rommel barlangja és strandja. Kleopátra fürdője. Szállodai szobák elfoglalása, vacsora.

4.nap
Reggeli után elutazás légkondicionált autóbusszal Siwa oázisba. Érkezés után Kleopátra gyógyvizű kútjának megtekintése. Shali Erőd meglátogatása. Naplemente az erőd tetejéről. Szállodai szobák elfoglalása, vacsora.

5.nap
Reggeli után városnézés Siwa oázisban. Holtak hegy, ahol két fáraókori sírkamrát tekintünk meg. Amon templom, Nagy Sándor temploma, sós tó. Délutáni órákban pihenés a szálloda gyógyvízű medencéjében vagy fakultatív program: dzsip szafari. Kirándulás a nagy Szaharában: Bálna-völgy. Meleg vizű forrás, hideg vizű forrás. Homoktenger, naplemente. Visszautazás a szállodába. Vacsora a szállodában.

6.nap
Reggeli után elutazás légkondicionált autóbusszal Alexandriába, a Földközi-tenger partjára. Útközben megtekintjük a II. világháború temető, El Alamein síremlékeket. Alexandriába érkezés után városnézés (Alexandriai Nagykönyvtár kívülről, Qait Bay Erőd, Abu El Abbasz Nagymecset, Montazah királyi palota kertjei). Szállodai szobák elfoglalása, vacsora.

7.nap
Reggeli után séta a városban, továbbutazás Kairóba. Érkezés után szállodai szobák elfoglalása, vacsora.

8.nap
Reggeli után transzfer a kairói repülőtérre, hazautazás az Egypt Air nemzetközi menetrend szerinti járatával. Érkezés Budapest Liszt Ferenc repülőtérre, a délutáni órákban.

Az út minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!
Az ár tartalmazza
- Szállást a megadott ellátással
- repülőjegy
- transzferek légkondícionált autóbusszal
- magyar nyelvű idegenvezetés
Az ár nem tartalmazza
- a vízumot (30.- USD)
- a belépőjegyeket ( 100.- USD)
- az útlemondási biztosítást, a részvételi díjra és a repülőtéri illetékre (1,5 %)
- a kötelező jellegű borravalót (5 USD/ nap)
- a poggyász, baleset és betegség biztosítást, mely igény szerint irodánkban megköthető.
- a repülőtéri illetéket (79.000.- Ft)
- egyágyas felárat
Kedvezmények
Törzsutas kedvezmény: -5% a részvételi díjból + ajándék utasbiztosítás

Gyermekeknek betöltött 12 éves korig -25 % kedvezmény a részvételi díjból és -50% kedvezmény a fakultatív programok árából. Kizárólag két felnőttel egy szobában történő elhelyezés esetén, pótágyon.

Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: Kalandtúra Egyiptomban (Kairó-Alexandria-Siwa oázis-Marsa Matrouh) | Egyiptom | repülő | Időpont: 2018-03-10 – 2018-03-17 | Félpanzió | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Elfogadom az Adatvédelmi szabájzatott és az Általános Szerződési Feltételeket.

A weboldal minden látogatója korlátlan mennyiségű, ajánlatkérést küldhet el az Pyramidon Travel részére. A Pyramidon Travel a megrendelés pillanatában nincs információja arról, hogy az adott utazás szabad-e, tehát értékesíthető-e az ügyfél részére. A Pyramidon Travel fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelés után kijavíthassa az esetleges nyilvánvaló hibákat, melyek az utazások kézi átírásánál keletkezhettek a szerver adatbázisában. A fenntartja magának a jogot, hogy elutasítsa azokat a megrendeléseket, melyek ellentmondásosak, hiányosak vagy helytelen telefonszámot tartalmaznak. A Pyramidon Travel a megrendelés sikertelenségéről lehetőség szerint értesíti az ügyfelet, azonban tekintettel a leadható megrendelések korlátlanul nagy számára, erre nem vállal kötelezettséget. Megrendelések intézése Az ajánlatkérések fogadása után az Pyramidon Travel lefoglalja az utazást az Utazási irodánál. Amennyiben ez nem lehetséges, abban az esetben az Pyramidon Travel feltétlenül kapcsolatba lép az ügyféllel és megállapodik vele a további teendőkben. Az utazás sikeres lefoglalása után, előzetesen egyeztetett módon (faxon, e-mailen, postán vagy gyorsfutárral) az Pyramidon Travel saját költségén elküldi az utazási szerződést, valamint a szükséges utasításokkal ellátott tájékoztatót, amely tartalmazza az utazás kifizetésének módját és idejét is. A Pyramidon Travel tájékoztatja az ügyfelet, hogy milyen határidőig kell visszaküldenie az aláírt utazási szerződést. Az ügyfélnek az utazási szerződéstől való elállási jogára vonatkozó információkat a jelen Szerződés 10. fejezete tartalmazza. Az Pyramidon Travel által megadott határidő jogvesztő, tehát amennyiben az ügyfél a megjelölt határidőig nem fizeti meg az általa megrendelt utazás árának előlegét vagy teljes összegét, úgy ezen időpontot követően az Pyramidon Travel nem vállalja az ügyfél által megrendelt utazás lefoglalását, valamint nem vállal felelősséget a késedelmes kifizetéssel járó egyéb jogkövetkezményekért. Az utazási szerződés az előleg megfizetésének időpontjával egyidejűleg jön létre az ügyfél valamint az Utazási Iroda között. Minden ügyfél minden egyes írásbeli megrendelése, amely tartalmazza az ügyfél által igényelt utazási szolgáltatásokat, a jelen Szerződés elválaszthatatlan részét képezi az adott ügyfél adott megrendelése vonatkozásában.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI