Kedves Barátaim, ismerőseim, régi és leendő Utastársaim!
30 év alatt sok mindent átéltünk az utazások során, a legérdekesebb történeteket szeretném Veletek megosztani. Ba-t választottam a naplómba jelképként, a lélekmadarat. Mostantól minden pénteken jelentkezik majd Ba egy újabb történettel.

Kleopátra útján / Kairó * Alexandria * Siwa oázis * Marsa Matruh /

Kleopátra útján / Kairó * Alexandria * Siwa oázis * Marsa Matruh /, Egyiptom, 2017-11-04, Félpanzió

Kleopátra útján / Kairó * Alexandria * Siwa oázis * Marsa Matruh / starstarstarstar

Kleopátra útján / Kairó * Alexandria * Siwa oázis * Marsa Matruh /
Időpont:
2017-11-04 – 2017-11-14
Időpont változtatás
Időtartam:11 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:49519770
199 000 Ft -tól (-0 %)
Leírás
Utazásunkat az ókori világ csodájánál, a gízai Piramisoknál kezdjük. Szfinx, Völgytemplom, az Egyiptomi Régészeti Múzeum kincsei elrepít bennünket Egyiptom varázslatos világába. Ezután Alexandriába utazunk, a Nagy Sándor által alapított városba. A városnézés után utunk Siwa Oázisba vezet. Források, sós tavak, a szahara végtelenje, igazán különleges pihenés vár minket. Kultúra, vásárlás... és a kihagyhatatlan fürdőzés Marsa Matrouh partjának türkízkék tengervízében.
Szállás
Kairó, Alexandria, Marsa Matrouh 4*-os szállodai elhelyezés
Siwa oázis jó minőségű hotel
További részletek
Tekintse meg bemutató videónkat:
https://youtu.be/kEf-lGKqc_A
Ellátás
Félpanziós ellátás
Közlekedés
Az EgyptAir menetrendszerinti járataival Budapest-Kairó, vissza Kairó-Budapest útvonalon. Belföldön légkondícionált autóbusszal.
Program
1.nap – Budapest ● Kairó
Kora délután elutazás az Egypt Air nemzetközi menetrend szerinti járatával Kairóba. Érkezés után transzfer a szállodába, szobák elfoglalása, vacsora.

2.nap – Kairó ● Gíza
Reggeli után egész napos kirándulás légkondicionált autóbusszal a gízai Piramisokhoz (Piramisok, Szfinx, Völgytemplom, Panoráma, Papiruszüzem, Parfümgyár), Egyiptomi Régészeti Múzeum. Khan el Khalili nagybazár. Vacsora a szállodában.

3.nap – Wadi Notrun ● Alexandria
Reggeli után elutazás légkondicionált autóbusszal Wadi Notrun-ba. Wadi Notrun kolostorok meglátogatása után továbbutazás Alexandriába, a Földközi-tenger partjára. Érkezés után városnézés (Alexandriai Nagykönyvtár kívülről, Qait Bay Erőd, Abu El Abbasz Nagymecset, Montazah királyi palota kertjei). Szállodai szobák elfoglalása, vacsora.

4.nap – Alexandria ● Siwa Oázis
Reggeli után elutazás légkondicionált autóbusszal Siwa oázisba. Érkezés után szállodai szobák elfoglalása, pihenés a szálloda gyönyörű kertjében, vacsora, szabadprogram.

5.nap – Siwa oázis
Reggeli után városnézés Siwa oázisban. Holtak hegy, ahol két fáraókori sírkamrát tekintünk meg. Amon templom, Nagy Sándor temploma, sós tó. Ezután megtekintjük Kleopátra gyógyvízű kútját, majd Shali Erőd meglátogatása, itt az erőd tetejéről csodáljuk meg a naplementét. Majd visszamegyünk a szállodába, vacsora.

6.nap – Siwa oázis
Reggeli után fakultatív kirándulás keretében dzsipekkel elindulunk a nagy Szaharába. Meleg vízű és hideg vízű források a végtelen homoktengerben, közben ebédelünk, sós tavak megtekintése, naplemente, majd vissza a szállodába.
Vagy pihenés a szállodában, gyógyvízű medence, vacsora.

7.nap – Siwa oázis ● Marsa Matrouh
Reggeli után elutazás légkondícionált autóbusszal Marsa Matrouh-ba. Érkezés után megtekintjük Rommel barlangját és strandját, majd Kleopátra fürdőjét. Szállodai szobák elfoglalása, pihenés a tengerparton, vacsora.

8.nap – Marsa Matrouh
Reggeli után pihenés a szállodában, fürdőzés a tengerben. Vacsora után bazár, vásárlási lehetőség, séta a városban.

9.nap – Marsa Matrouh
Reggeli után pihenés a szállodában, fürdőzés a tengerben.

10.nap – Marsa Matrouh ● Kairó
Reggeli után szállodai szobák elhagyása, utazás légkondícionált autóbusszal Kairóba. Útközben megtekintjük a II. világháborús temető, El Alamein síremlékeket. Kairóba érkezés után szállodai szobák elfoglalása, majd vacsora.

11.nap – Kairó ● Budapest
Reggeli után transzfer a kairói repülőtérre, hazautazás az Egypt Air nemzetközi menetrend szerinti járatával. Érkezés Budapest Liszt Ferenc repülőtérre, a délutáni órákban.

Az út minimum 10 fő jelentkezése esetén indul.
Az ár tartalmazza
• Repülőjegyek
• Transzferek légkondícionált autóbusszal
• Szállás a megadott kategóriájú szállodában
• Program szerinti ellátás
• Programok
• Magyar nyelvű idegenvezetés
Az ár nem tartalmazza
• repülőtéri illeték: 79 000 Ft/fő
• Útlemondási biztosítás (1,5%)
• BBP biztosítás
• Fakultatív program (100 USD/fő ebéddel)
• Kötelező jellegű borravaló (5 USD/fő/nap)
• Vízum (30 USD/fő)
• Belépőjegyek (100 USD/fő)
Kedvezmények
További gyermekkedvezmény betöltött 12 éves korig, kizárólag két felnőttel egy szobában
történő elhelyezés esetén, pótágyon. - 50 % kedvezmény a belépőjegyekből és a fakultatív programokból.

Törzsutas kedvezmény: - 5 % a részvételi díjból.

Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: Kleopátra útján / Kairó * Alexandria * Siwa oázis * Marsa Matruh / | Egyiptom | repülő | Időpont: 2017-11-04 – 2017-11-14 | Félpanzió | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Elfogadom az Adatvédelmi szabájzatott és az Általános Szerződési Feltételeket.

A weboldal minden látogatója korlátlan mennyiségű, ajánlatkérést küldhet el az Pyramidon Travel részére. A Pyramidon Travel a megrendelés pillanatában nincs információja arról, hogy az adott utazás szabad-e, tehát értékesíthető-e az ügyfél részére. A Pyramidon Travel fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelés után kijavíthassa az esetleges nyilvánvaló hibákat, melyek az utazások kézi átírásánál keletkezhettek a szerver adatbázisában. A fenntartja magának a jogot, hogy elutasítsa azokat a megrendeléseket, melyek ellentmondásosak, hiányosak vagy helytelen telefonszámot tartalmaznak. A Pyramidon Travel a megrendelés sikertelenségéről lehetőség szerint értesíti az ügyfelet, azonban tekintettel a leadható megrendelések korlátlanul nagy számára, erre nem vállal kötelezettséget. Megrendelések intézése Az ajánlatkérések fogadása után az Pyramidon Travel lefoglalja az utazást az Utazási irodánál. Amennyiben ez nem lehetséges, abban az esetben az Pyramidon Travel feltétlenül kapcsolatba lép az ügyféllel és megállapodik vele a további teendőkben. Az utazás sikeres lefoglalása után, előzetesen egyeztetett módon (faxon, e-mailen, postán vagy gyorsfutárral) az Pyramidon Travel saját költségén elküldi az utazási szerződést, valamint a szükséges utasításokkal ellátott tájékoztatót, amely tartalmazza az utazás kifizetésének módját és idejét is. A Pyramidon Travel tájékoztatja az ügyfelet, hogy milyen határidőig kell visszaküldenie az aláírt utazási szerződést. Az ügyfélnek az utazási szerződéstől való elállási jogára vonatkozó információkat a jelen Szerződés 10. fejezete tartalmazza. Az Pyramidon Travel által megadott határidő jogvesztő, tehát amennyiben az ügyfél a megjelölt határidőig nem fizeti meg az általa megrendelt utazás árának előlegét vagy teljes összegét, úgy ezen időpontot követően az Pyramidon Travel nem vállalja az ügyfél által megrendelt utazás lefoglalását, valamint nem vállal felelősséget a késedelmes kifizetéssel járó egyéb jogkövetkezményekért. Az utazási szerződés az előleg megfizetésének időpontjával egyidejűleg jön létre az ügyfél valamint az Utazási Iroda között. Minden ügyfél minden egyes írásbeli megrendelése, amely tartalmazza az ügyfél által igényelt utazási szolgáltatásokat, a jelen Szerződés elválaszthatatlan részét képezi az adott ügyfél adott megrendelése vonatkozásában.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI