Kedves Barátaim, ismerőseim, régi és leendő Utastársaim!
30 év alatt sok mindent átéltünk az utazások során, a legérdekesebb történeteket szeretném Veletek megosztani. Ba-t választottam a naplómba jelképként, a lélekmadarat. Mostantól minden pénteken jelentkezik majd Ba egy újabb történettel.

Ramada Istanbul Old City

Ramada Istanbul Old City, Törökország, Isztambul, 2017-10-27, Reggeli
Ramada Istanbul Old City
Időpont:
2017-10-27 – 2017-10-31
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:52992076
  • Légkondícionáló
  • WiFi
52 067 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Hotel épült 1993. Hotel teljesen helyre állítva 2007. Az ingatlan 100 szobából áll. Az ingatlan a következőkből áll 100 kétágyas szobák, 1 mozgássérültek számára kialakított szoba, 18 executive szobák és 80 superior szobák. Ez a népszerű hotel tökéletes időtöltést nyújt mind az üzletemberek, mind pedig a nyaralók számára. A Hotel a nyilvános helyeken légkondicionálást biztosít. A recepción 24 órás recepció szolgálat van. A Hotel a helyszínen széfet biztosít a vendégek számára az értéktárgyak elhelyezéséhez. A vendégek használhatják a valutaváltás szolgáltatást. A Hotel öltözőt biztosít a téli ruházat tárolásához. A vendégek használhatják a liftet. A vendégek az internet hozzáférés előnyeit élvezhetik munkájukban és az otthoniakkal való kapcsolattartásban. A vendégek élvezhetik a szobaszolgálatot, és a reggelit az ágyba kérhetik. A vendégek használhatják a Hotel mosoda szolgálatát. A Hotel akadálymentesített. A vendégek a helyszíni parkoló előnyeit élvezhetik. A vendégek edzhetnek a helyszínen található edző teremben. A Hotel autóbérlési szolgáltatást biztosít. A vendégek kényelmét szolgálja a repülőtéri transzfer szolgáltatás.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Feltöltés...


Választott utazás: Ramada Istanbul Old City | Isztambul | repülő | Időpont: 2017-10-27 – 2017-10-31 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI