Kedves Barátaim, ismerőseim, régi és leendő Utastársaim!
30 év alatt sok mindent átéltünk az utazások során, a legérdekesebb történeteket szeretném Veletek megosztani. Ba-t választottam a naplómba jelképként, a lélekmadarat. Mostantól minden pénteken jelentkezik majd Ba egy újabb történettel.

SÉTAHAJÓZÁS ÉS SZÍNHÁZLÁTOGATÁS - GYŐRBŐL

SÉTAHAJÓZÁS ÉS SZÍNHÁZLÁTOGATÁS - GYŐRBŐL, Magyarország, Budapest, 2018-03-18, Ellátás nélkül

SÉTAHAJÓZÁS ÉS SZÍNHÁZLÁTOGATÁS - GYŐRBŐL

SÉTAHAJÓZÁS ÉS SZÍNHÁZLÁTOGATÁS - GYŐRBŐL
Időpont:
2018-03-18 – 2018-03-18
Időpont változtatás
Időtartam:1 nap
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:57167033
Oszd meg barátaiddal!
11 900 Ft -tól ( | -0 %)
Az ár nem tartalmazza
A programok sorrendjének változtatási jogát az utazási iroda fenntartja.
Leírás
Sétahajózás Budapesten színházlátogatással - autóbuszos kirándulás Győrből  

Indulás Győrből a reggeli órákban, folyamatos utazás Budapestre. Megérkezést követően gyalogos városnézés és szabad program biztosított a belvárosban. Kora délután sétahajózás a Dunán kb. egy órás időtartamban.

2018. március 18. (vasárnap)
15:30 órai kezdettel a „A SZERELMES NAGYKÖVET” című szórakoztató vígjáték megtekintése a Vidám Színpadon Straub Dezső, Nyertes Zsuzsa, Beleznay Endre, Böröndi Tamás szereposztásában!

2018. április 29. (vasárnap)
15:30 órai kezdettel a „CSALÁD ELLEN NINCS ORVOSSÁG” című fergeteges vígjáték megtekintése a Vidám Színpadon Straub Dezső, Böröndi Tamás, Götz Anna, Kokas Piroska, Fésűs Nelly főszereplésével.

Előadás után hazautazás Győrbe, érkezés az esti órákban.


Időpontok:
2018. március 18. (vasárnap) A SZERELMES NAGYKÖVET
2018. április 29. (vasárnap) CSALÁD ELLEN NINCS ORVOSSÁG

Utazás: autóbusszal

Indulási hely: Győr (további felszállási lehetőség: M1-Bábolna)

Részvételi díj: 11 900 Ft/fő

Minimum létszám: 30 fő

Az ár tartalmazza
utazás légkondicionált autóbusszal Győrből csoportkisérő az utazás teljes időtartamára 1 órás sétahajózás színházi előadás
2018. március 18-án: A SZERELMES NAGYKÖVET című vígjáték a Vidám Színpadon
2018. április 29-án: CSALÁD ELLEN NINCS ORVOSSÁG című vígjáték a Vidám Színpadon

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: SÉTAHAJÓZÁS ÉS SZÍNHÁZLÁTOGATÁS - GYŐRBŐL | Budapest | autóbusz | Időpont: 2018-03-18 – 2018-03-18 | Ellátás nélkül | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Elfogadom az Adatvédelmi szabájzatott és az Általános Szerződési Feltételeket.

A weboldal minden látogatója korlátlan mennyiségű, ajánlatkérést küldhet el az Pyramidon Travel részére. A Pyramidon Travel a megrendelés pillanatában nincs információja arról, hogy az adott utazás szabad-e, tehát értékesíthető-e az ügyfél részére. A Pyramidon Travel fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelés után kijavíthassa az esetleges nyilvánvaló hibákat, melyek az utazások kézi átírásánál keletkezhettek a szerver adatbázisában. A fenntartja magának a jogot, hogy elutasítsa azokat a megrendeléseket, melyek ellentmondásosak, hiányosak vagy helytelen telefonszámot tartalmaznak. A Pyramidon Travel a megrendelés sikertelenségéről lehetőség szerint értesíti az ügyfelet, azonban tekintettel a leadható megrendelések korlátlanul nagy számára, erre nem vállal kötelezettséget. Megrendelések intézése Az ajánlatkérések fogadása után az Pyramidon Travel lefoglalja az utazást az Utazási irodánál. Amennyiben ez nem lehetséges, abban az esetben az Pyramidon Travel feltétlenül kapcsolatba lép az ügyféllel és megállapodik vele a további teendőkben. Az utazás sikeres lefoglalása után, előzetesen egyeztetett módon (faxon, e-mailen, postán vagy gyorsfutárral) az Pyramidon Travel saját költségén elküldi az utazási szerződést, valamint a szükséges utasításokkal ellátott tájékoztatót, amely tartalmazza az utazás kifizetésének módját és idejét is. A Pyramidon Travel tájékoztatja az ügyfelet, hogy milyen határidőig kell visszaküldenie az aláírt utazási szerződést. Az ügyfélnek az utazási szerződéstől való elállási jogára vonatkozó információkat a jelen Szerződés 10. fejezete tartalmazza. Az Pyramidon Travel által megadott határidő jogvesztő, tehát amennyiben az ügyfél a megjelölt határidőig nem fizeti meg az általa megrendelt utazás árának előlegét vagy teljes összegét, úgy ezen időpontot követően az Pyramidon Travel nem vállalja az ügyfél által megrendelt utazás lefoglalását, valamint nem vállal felelősséget a késedelmes kifizetéssel járó egyéb jogkövetkezményekért. Az utazási szerződés az előleg megfizetésének időpontjával egyidejűleg jön létre az ügyfél valamint az Utazási Iroda között. Minden ügyfél minden egyes írásbeli megrendelése, amely tartalmazza az ügyfél által igényelt utazási szolgáltatásokat, a jelen Szerződés elválaszthatatlan részét képezi az adott ügyfél adott megrendelése vonatkozásában.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI