Kedves Barátaim, ismerőseim, régi és leendő Utastársaim!
30 év alatt sok mindent átéltünk az utazások során, a legérdekesebb történeteket szeretném Veletek megosztani. Ba-t választottam a naplómba jelképként, a lélekmadarat. Mostantól minden pénteken jelentkezik majd Ba egy újabb történettel.

Szilveszter Egyiptomban

Szilveszter Egyiptomban, Egyiptom, 2017-12-26, Program szerint

Szilveszter Egyiptomban starstarstarstar

Szilveszter Egyiptomban
Tipp
Időpont:
2017-12-26 – 2018-01-02
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Program szerint
Utazás száma:50868023
229 000 Ft -tól (-0 %)
Leírás
Utazás: az Egypt Air menetrend szerinti nemzetközi és belföldi járataival, transzferek és kirándulások légkondicionált autóbusszal.
Ellátás: 4 és 5 csillagos szállodai elhelyezés, fél és teljes panziós ellátás, hosszabbítási lehetőség Hurghadán all inclusive ellátás,transzferek, kirándulások, végig magyar idegenvezetővel.

1.nap
Kora délután elutazás az Egypt Air nemzetközi menetrend szerinti járatával Kairóba. Érkezés után transzfer a szállodába, szobák elfoglalása, vacsora.

2.nap
Reggeli után egész napos kirándulás légkondicionált autóbusszal a gízai Piramisokhoz (Piramisok, Szfinx, Völgytemplom, Panoráma, Papiruszüzem, Parfümgyár), Egyiptomi Régészeti Múzeum, Khan El Khalili bazar. Vacsora a szállodában.

3.nap
Szabadnap
Fakultatív program lehetőség:
Reggeli után egész napos kirándulás légkondicionált autóbusszal Szakkarába (Dzsószer fáraó lépcsős piramisa, Völgytemplom, Titi piramis, masztaba látogatás, Imhotep Múzeum, Szőnyegiskola), majd a Kopt-negyedbe (Függő templom, Abu Serge, Szent Család barlangja, Ben Ezra zsinagóga).
Program ára: 60 USD / fő
Vacsora a szállodában.

4.nap
Kora reggeli órákban transzfer a kairói repülőtérre, elutazás az Egypt Air belföldi menetrend szerinti járatával Asszuánba. Érkezés után kirándulás a Philea-szigetre, Ízisz templomok megtekintése, utazás motorcsónakkal. Transzfer a luxushajóra, kabinok elfoglalása, ebéd. Ebéd után felukkázás, vitorláshajózás a Níluson, a Botanikus Kert megtekintése. Vacsora a hajón.

5.nap
Kora reggeli órákban fakultatív program lehetőség: autóbuszos kirándulás Abu Simbel-be (II. Ramszesz monumentális sziklatemplomai).
Részvételi díj: 110.- USD.
vagy pihenés a hajón.
Ebéd után kihajózás Komombó felé. Érkezés és kikötés után Komombó templomának meglátogatása (komombói Hórusz és Szobek istenek temploma). Továbbhajózás Edfu felé. Vacsora a hajón.

6.nap
Reggel Edfu templomának meglátogatása (Hórusz templom), utazás konflisokkal. Visszaérkezés után kihajózás Esna felé. Ebéd a hajón. Esnába érkezés után zsilipelés, ahol 6 méteres vízkülönbségen emelik át a hajót. Továbbhajózás Luxor felé. Szilveszteri gálavacsora a hajón.

7.nap
Reggeli után egész napos kirándulás légkondicionált autóbusszal Luxorban (Luxor nyugati oldal, Királyok Völgye, 3 sírkamra belülről, Memnon kolosszusok, Medinet Habu, III. Ramszesz temploma és kastélyának romjai, Alabástrom üzem). Karnak Templom. Transzfer a luxori szállodába, szobák elfoglalása, vacsora.

8.nap
Reggeli után transzfer a repülőtérre, haza utazás Egypt Air nemzteközi járatával Budapest Liszt Ferenc Repülőtérre.
Reggeli után autóbuszos transzferrel elutazás Hurghadába.Választott 5* szálloda elfoglalása.

Hosszabbítási lehetőség:
4 nap – 3 éjszaka Hurghada-n, üdülés a Vörös-tenger partján, 5 csillagos szállodában all inclusive (teljes ellátás, italokkal) ellátással. Ár: 59 000 Ft/fő

Minimum létszám: 10 fő

Szilveszteri út idegenvezetője: Abd El Karim Adel
Az ár tartalmazza
- Egypt Air menetrend szerinti nemzetközi és belföldi járataival,
- transzferek,
- kirándulások légkondicionált autóbusszal,
- végig magyar idegenvezetővel
- gálavacsora
Az ár nem tartalmazza
- a vízumot (30.- USD)
- belépőjegy: (100.- USD)
- az útlemondási biztosítást 1,5 %, amely a részvételi díjra és az illetékre számolandó.
- a kötelező jellegű borravalót (30.- USD)
- a poggyász, baleset és betegség biztosítást, mely igény szerint irodánkban megköthető
- repülőtéri illeték (89.000 Ft)
- 4 nap/ 3 éjszaka hosszabbítás Hurghadán 5*-os szállodában, all inclusive ellátással

Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: Szilveszter Egyiptomban | Egyiptom | repülő | Időpont: 2017-12-26 – 2018-01-02 | Program szerint | Módosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Elfogadom az Adatvédelmi szabájzatott és az Általános Szerződési Feltételeket.

A weboldal minden látogatója korlátlan mennyiségű, ajánlatkérést küldhet el az Pyramidon Travel részére. A Pyramidon Travel a megrendelés pillanatában nincs információja arról, hogy az adott utazás szabad-e, tehát értékesíthető-e az ügyfél részére. A Pyramidon Travel fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelés után kijavíthassa az esetleges nyilvánvaló hibákat, melyek az utazások kézi átírásánál keletkezhettek a szerver adatbázisában. A fenntartja magának a jogot, hogy elutasítsa azokat a megrendeléseket, melyek ellentmondásosak, hiányosak vagy helytelen telefonszámot tartalmaznak. A Pyramidon Travel a megrendelés sikertelenségéről lehetőség szerint értesíti az ügyfelet, azonban tekintettel a leadható megrendelések korlátlanul nagy számára, erre nem vállal kötelezettséget. Megrendelések intézése Az ajánlatkérések fogadása után az Pyramidon Travel lefoglalja az utazást az Utazási irodánál. Amennyiben ez nem lehetséges, abban az esetben az Pyramidon Travel feltétlenül kapcsolatba lép az ügyféllel és megállapodik vele a további teendőkben. Az utazás sikeres lefoglalása után, előzetesen egyeztetett módon (faxon, e-mailen, postán vagy gyorsfutárral) az Pyramidon Travel saját költségén elküldi az utazási szerződést, valamint a szükséges utasításokkal ellátott tájékoztatót, amely tartalmazza az utazás kifizetésének módját és idejét is. A Pyramidon Travel tájékoztatja az ügyfelet, hogy milyen határidőig kell visszaküldenie az aláírt utazási szerződést. Az ügyfélnek az utazási szerződéstől való elállási jogára vonatkozó információkat a jelen Szerződés 10. fejezete tartalmazza. Az Pyramidon Travel által megadott határidő jogvesztő, tehát amennyiben az ügyfél a megjelölt határidőig nem fizeti meg az általa megrendelt utazás árának előlegét vagy teljes összegét, úgy ezen időpontot követően az Pyramidon Travel nem vállalja az ügyfél által megrendelt utazás lefoglalását, valamint nem vállal felelősséget a késedelmes kifizetéssel járó egyéb jogkövetkezményekért. Az utazási szerződés az előleg megfizetésének időpontjával egyidejűleg jön létre az ügyfél valamint az Utazási Iroda között. Minden ügyfél minden egyes írásbeli megrendelése, amely tartalmazza az ügyfél által igényelt utazási szolgáltatásokat, a jelen Szerződés elválaszthatatlan részét képezi az adott ügyfél adott megrendelése vonatkozásában.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI