Kedves Barátaim, ismerőseim, régi és leendő Utastársaim!
30 év alatt sok mindent átéltünk az utazások során, a legérdekesebb történeteket szeretném Veletek megosztani. Ba-t választottam a naplómba jelképként, a lélekmadarat. Mostantól minden pénteken jelentkezik majd Ba egy újabb történettel.

Esküvő Egyiptomban

Esküvő Egyiptomban

                                              Esküvő Egyiptomban a Pyramidon Travel szervezésében:

Egy pár életében az esküvő és a házasság ÉLETÜK NAGY PILLANATA. Manapság pedig egyre többen döntenek úgy, hogy ezt a nagy eseményt egy külföldi úttal is egybekötik.
Egyiptom varázsa, Kairó nyüzsgése, a Piramisok fenséges látványa és egy romantikus tengerparti nyaralás. Kell-e ennél több egy tökéletes esküvőhöz?
    
Irodánk a menyasszonyi csokortól kezdve a hivatali teendőkön keresztül a teljes szervezést átvállalja az ifjú pártól és egy páratlan élménnyel ajándékozza meg őket bizalmukért cserébe.

 


                                                                             Ajánlott programterv:

Esküvő lebonyolításához a novembertől-áprilisig tartó időszakot ajánljuk. Az időjárás ilyenkor kellemesen meleg, de nem forró és kirándulásra, tengerpartozásra egyaránt alkalmas.
Utazás minden esetben az Egypt Air menetrend szerinti és belföldi járataival történik.
1.    Indulás a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről, a kora délutáni órákban. Érkezés Kairóba az esti órákban. Magyar nyelven beszélő kísérő a reptéren várja az ügyfelet, ahonnan transzfer a kiválasztott szállodába. Vacsora.
2.    Az esküvő napja. Délelőtti órákban készülődés a szállodai szobában, ahonnan a délutáni órákban díszes transzfer a Kairói Magyar Nagykövetségre, ahol összeadják az ifjú párt. Innen indulunk fotózásra a Piramisoknál, illetve a Nílus parton.  Este kezdetét veszi a mulatság. Zenés, vacsorás hajózás a Níluson.
3.    Utazás repülővel vagy busszal a tengerpartra. (Hurghada/Marsa Alam/Sharm El Sheik)
4.    –pihenés a tengerparton, a választott szállodában.
Haza utazás napján transzfer a repülőtérre, a gép a kora délelőtti órákban indul Budapestre Kairóból.
Amennyiben az ifjú pár legalább 30 fős násznéppel utazik a pár szállása INGYENES.  (4-5 *szállodákban, standard szobában, félpanziós illetve all inclusive ellátással)

Egy személyes találkozó vagy részletes e-mailes ajánlatkérés után minden egyéni elképzelést beletudunk építeni a programba, és utána részletes árajánlatot küldünk a pár részére!

 

Fontos: Érdemes a kitűzött dátum előtt 4-5 hónappal jelentkezni, mert a hivatali teendők utánajárást igényelnek.

 Ajánlatkérés !