Kedves Barátaim, ismerőseim, régi és leendő Utastársaim!
30 év alatt sok mindent átéltünk az utazások során, a legérdekesebb történeteket szeretném Veletek megosztani. Ba-t választottam a naplómba jelképként, a lélekmadarat. Mostantól minden pénteken jelentkezik majd Ba egy újabb történettel.

Rólunk

Rólunk

Pyramidon Travel: Egy utazás, amely egy életre szól!

 

 

Mai rohanó világunkban nincs időnk elmélyedni, megállni egy pillanatra és megcsodálni az ember vagy a természet alkotta csodákat. Irodánk legfőbb célja, hogy, aki velünk utazik az feltöltődve pozitív energiákkal egy életre szóló utazásról térjen haza!
Hisszük, hogy azon utasoknak is tudunk olyan csodákat mutatni célországainkból, amik mellett eddigi útjaik során elmentek vagy nem is tudtak létezésükről. Tapasztalt idegenvezetőnk és tanítványai, kollégái vezetésével biztonságban érezheti magát és a hétköznapi gondokat elfeledve fedezheti fel: az ezerarcú Marokkót, a kincseket rejtő Jordániát és a feledhetetlen ősi Egyiptomot!

 

Tartson velünk, hogy át adhassuk Önnek is ezeket a csodás élményeket!

 

 

Cégünk alapító tagjai:

Varga Gyula és felesége Szűcs Zsuzsanna sikeres vállalkozó házáspár 25 éve piacvezetők szakterületükön.

 

Abd El Karim Adel:

A Magyar Kereskedelni és Iparkamara, Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozatának tagja, a Magyar Egyiptomi Baráti Társaság tagja, Idegenvezető, 1988 óta szervez utakat elsősorban Egyiptom, Jordánia, Marokkó irányába.

Pályája kezdetén a Duna-Nílus Utazási Iroda alapító tagja. Majd később a Budavár Tours, a Tantura és a Budapest Tourist idegenvezetőjeként dologozott.

 

Mindannyian az utazás szerelmesei az iroda ötlete pedig a sok-sok közös út során született meg.

 

Célunk a szervezett kiutaztatás elsősorban Egyiptom, Jordánia és Marokkó irányába. Ezenfelül a magyar utazási irodák széles választékát nyújtjuk a hozzánk betérő ügyfeleknek. Cégünk egyik fő célkitűzése ezen felül, hogy hazánkat népszerűsítse külföldön, és a beutazó utasforgalomat növelje Magyarországon. Elsősorban a gyógyászati-, sport-, és incentive turizmus irányvonalán szeretnénk elindulni.

 

Munkatársaink:

Abd El Karim Nikolett:

Irodavezető. Munkáját utazásközvetítőként kezdte,majd az utazásszervezés irányvonalán haladt tovább. Munkája során az ügyfelekkel és a partnerekkel való folyamatos kapcsolattartást és hosszútávú együttműködést tartja a siker kulcsának.