Kedves Barátaim, ismerőseim, régi és leendő Utastársaim!
30 év alatt sok mindent átéltünk az utazások során, a legérdekesebb történeteket szeretném Veletek megosztani. Ba-t választottam a naplómba jelképként, a lélekmadarat. Mostantól minden pénteken jelentkezik majd Ba egy újabb történettel.

Magyarország - Látogasson el velünk a XII. Levendu

Magyarország - Látogasson el velünk a XII. Levendu, Magyarország, Balaton, Tihany, 2018-06-23, Önellátás

Magyarország - Látogasson el velünk a XII. Levendu

Magyarország - Látogasson el velünk a XII. Levendu
LM
Időpont:
2018-06-23 – 2018-06-23
Időpont változtatás
Időtartam:1 nap / 0 éj
Közlekedés:autóbusz (-)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:53040106
8 990 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Leirás

Szombat reggel találkozás 06:00 órakor a Népligetben, a Hell Miksa sétányon, a Planetárium táblánál, majd 06:15-kor utazás Tihanyba autóbusszal, melyet gyakorlott sofőr vezet. Útközben tartunk pihenőt, általában benzinkútnál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz.

Tihanyba érkezvén első programpontunk a „Szedd magad” levendulamező meglátogatása, ahol mindenki kedvére gyűjtheti be a legfinomabb és legértékesebb aromájú levendulát. (A résztvevők arató táskát a helyszínen tudnak vásárolni. A levendula szedése kizárólag a helyszínen megvásárolt arató táskába lehetséges.)

Az „aratás” után felkeressük a Tihanyi Bencés Apátságot. Az Apátság megtekintése után sétát teszünk az Apátságot és a Visszhang-dombot összekötő Pisky sétányon, ahol mindenki gyönyörködhet a "tipikus" tihanyi látképben. A Visszhang –dombon kipróbálhatjuk a híres Tihanyi visszhangot, mely a közhiedelemmel ellentétben működik. Innen nem messze megtekinthetjük a Kálvária dombot és utána megkóstolhatunk egy finom süteményt vagy ihatunk egy kávét a méltán híres Rege cukrászdában

Következő állomásunk a Levendula Ház (belépődíj kb.1000 Ft/fő) lesz, amely Tihany történetét és élővilágát mutatja be. A Levendula ház után szabadidő következik. Ez alatt ellátogathatnak a Belső-tó partján rendezett, helyi hagyományokra épülő, táji kötődésű Levendula Fesztiválra. A fesztiválon érdekes programok, fellépők és árusok sokasága vár ránk.

A szabadprogram után utazunk vissza Budapestre, ahová a kora esti órákban érkezünk.

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást Budapest–Tihany-Budapest útvonalon autóbusszal

- csoportkísérőt

A részvételi díj nem tartalmazza:

- regisztrációs díjat (az irodában fizetendő): 1 500 Ft/ fő

- belépődíjakat (

tájékoztató jelleggel Apátság: 1200 Ft/fő, nyugdíjas és diák /igazolvánnyal/ 700 Ft/fő, Levendulaház: 1200 Ft/fő, kedvezményes jegy: 1000 Ft/fő)

Külön köthető:

- útlemondás biztosítás: 1%

- fix ülőhelyfoglalás igény esetén az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő

Foglalás (szerződéskötés után), az utazás nem lemondható, névmódosításra van lehetőség (3 nappal indulás előtti napig) módosítási díj ellenében (2 500 Ft/név).

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő.
Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.
Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.
A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.
A programok időrendi sorrendje változhat.

Választott utazás: Magyarország - Látogasson el velünk a XII. Levendu | Tihany | autóbusz | Időpont: 2018-06-23 – 2018-06-23 | Önellátás | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI